0
dss 0
0 0NOK
Handlekurven er tom!
AC Milan tapte mot motstanderne i begge omgangene i UEFA Champions League
29 Sep

AC Milan tapte mot motstanderne i begge omgangene i UEFA Champions League

AC Milan kom tilbake til Champions League igjen etter mange år, men dessverre tapte de mot motstanderne i begge omgangene. Det er fortsatt fire konkurranserunder, og AC Milan har fortsatt en sjanse til å snu avslutningen. Selv om AC Milan tapte begge kampene, forberedte fansen på stedet fortsatt grundige gaver til dem. Fansen tok på seg røde, svarte og hvite fotball drakter, og de stod sammen og arrangerte AC Milan -teamets logo -mønster. Fansen håper at spillerne ikke vil gi opp jakten på drømmene sine, og seier er fortsatt mulig.

Alle beundrer den sanne kjærligheten som AC Milan -fans har til laget. De er en gruppe fans som arver klassiske fotballkonsepter. Blant publikum og fans hadde rundt tre generasjoner unge og gamle på seg fotballdrakt AC Milan og kom til scenen for å juble. Enten det er bestefar, pappa eller sønn, de liker alle det samme teamet. Dette er påvirkningen fra ånden til et lag, de håper alle at AC Milan kan komme tilbake til Champions League -finalen.

AC Milan -spillerne var veldig triste etter å ha tapt kampen. De følte at de hadde sviktet fansenes forventninger. AC Milan tapte begge kampene, men prestasjonen i kampen er fortsatt god. Tross alt har AC Milan ikke deltatt i Champions League på mange år, og publikum håper at opplevelsen av de to mislykkede kampene kan inspirere laget til å vinne i de påfølgende kampene.

Kundenes favoritt