0
dss 0
0 0NOK
Handlekurven er tom!
Danmark presterte bra i VM -kvalifiseringen for første gang
14 Oct

Danmark presterte bra i VM -kvalifiseringen for første gang

Helt siden UEFA European Football Championship Christian Eriksen -hendelsen har Danmark alltid vakt oppsikt. I UEFA EM i fotball presterte Danmarks unge spillere veldig bra. Mange jenter er besatt av Danmarks unge spillere, og de tar på seg hverandres fotball drakter for å vise sin beundring. Danmarksspillere er nesten alle hvithudede, og de ser ut til å være mer i tråd med publikums estetiske oppfatning av menn.

I år nådde Danmark semifinalen i UEFA European Football Championship, og denne gangen oppnådde de sin beste score uten å slippe inn mål i hver kamp i VM-kvalifiseringen. Blant de 55 landslagene i den europeiske regionen i VM -kvalifiseringen, ble Danmark det eneste laget som vant alle 8 kampene. Ikke bare scoret Danmark en full seier, laget rangerte også først med 24 scorede mål og 0 innlagte mål. Vil Danmark skape et nytt eventyr i VM 2022? Hvilke overraskelser vil disse unge spillerne som deler den samme troen bringe til publikum.

I denne runden slo Danmark Østerrike 1-0, og spillerne omfavnet lykkelig nok en gang. Det er fortsatt to siste runder i VM -kvalifiseringen. Mange tilskuere kjøpte fotballdrakt Danmark på forhånd og tok på seg dem for å støtte laget på stedet. Danmarks beste prestasjon i verdenscupen var å gå videre til kvartfinalen, og laget har ennå ikke vunnet mesterskapet.

Kundenes favoritt