0
dss 0
0 0NOK
Handlekurven er tom!
Denne gangen lot ikke Manchester City Paris Saint-Germain vinne kampen igjen
25 Nov

Denne gangen lot ikke Manchester City Paris Saint-Germain vinne kampen igjen

Siden det ryktes at Raheem Sterling vil være en Manchester City-handelsspiller, har hans prestasjon i disse kampene blitt mer og mer enestående. Da Raheem Sterling kom til Manchester City med høy lønn, er det synd at prestasjonen hans har vært veldig ustabil de siste årene. Fansen ga ham også kallenavnet «Happy Football», og hans opptreden i fotballdrakt Manchester City ble ignorert av alle.

I denne sesongens kamp har Manchester City-spissene Raheem Sterling og Gabriel Jesus forbedret prestasjonene sine, og de har rykket opp til 30. plass på Champions League-scorerlisten hver. Hvis Manchester City-spissene kan spille jevnt og trutt, vil sjansene deres for å vinne denne sesongen være enda større. Paris Saint-Germain tapte til slutt 1-2 for Manchester City. Om de kan kvalifisere seg til knockoutene denne sesongen er fortsatt ukjent.

Paris Saint-Germains prestasjon denne sesongen skuffet fortsatt alle. De spilte ingen gode kamper. Trioen Kylian Mbappé, Neymar og Lionel Messi fungerte ikke. Det så ut til at de alle hadde på seg fotballdrakt Paris Saint-Germain, men de manglet en stilltiende forståelse av samarbeid. Paris Saint-Germain har nå et sterkt lag med spillere, men hvordan integreres de for å være mektige?

Kundenes favoritt