0
dss 0
0 0NOK
Handlekurven er tom!
Erling Braut Håland kan ikke delta i VM 2022
18 Nov

Erling Braut Håland kan ikke delta i VM 2022

Gruppekampene for VM-kvalifiseringen er avsluttet, og Kroatia, Argentina og Frankrike har alle gått videre til de 32 beste finalene. Blant de eldre spillerne har Leo Messi, Luka Modrić og Karim Benzema muligheten til å delta i verdenscupen, mens CRISTIANO RONALDO, Zlatan Ibrahimović og Robert Lewandowski alle skal ha en sluttspillkamp. Blant de unge spillerne vil også Kylian Mbappé, Steven Bergwijn og Bukayo Saka delta i konkurransen. Erling Braut Håland og Martin Ødegaard får dessverre ikke lenger delta i verdenscuppen.

Etter at Norge tapte for Nederland ble de også direkte eliminert. Erling Braut Håland har ikke gått i fotballdrakt Norge på lenge. Det alle husker er utseendet hans i en fotballdrakt Borussia Dortmund. Selv om blant norske fotballfans representerer fotballdrakt Haaland barn og Ødegaard drakt styrken til spillerne i den nye tiden, er det fortsatt et stort gap mellom den stabile og enestående styrken til de to og de gamle spillerne.

Hvem vil ikke CRISTIANO RONALDO, Zlatan Ibrahimović og Robert Lewandowski kunne delta i verdensmesterskapet i 2022? For disse spillerne rundt 35 år vil verdensmesterskapet i 2022 være karrierens siste sjanse til å delta i spillet. Landslagene som deltar i sluttspillet er veldig sterke denne gangen, og alle er redde for at Portugal blir slått ut. Når Portugal er eliminert, tar CRISTIANO RONALDO offisielt farvel til verdensmesterskapet.

Kundenes favoritt