0
dss 0
0 0NOK
Handlekurven er tom!
Fem spillere scoret mål i en enkelt kamp fra Nederland
13 Oct

Fem spillere scoret mål i en enkelt kamp fra Nederland

I den europeiske konkurransen i VM-kvalifiseringen i 2022 slo Nederland Gibraltar med en stor score 6-0. I dette spillet scoret fem nederlandske spillere mål, og Memphis Depay scoret to mål innen 30 minutter. Kampens første mål ble faktisk scoret av forsvarer Virgil van Dijk, som scoret igjen i landslaget etter mer enn et år.

Siden Virgil van Dijk ble skadet i fjor, tok han en pause og spilte ikke på et helt år. Virgil van Dijk har ikke glemt å trene mens han hviler hjemme. Liverpool drakt og fotballdrakt Nederland er hengt på veggen i huset hans som en åndelig søyle, og minner ham om at karrieren hans trenger mer innsats å kjempe for. Virgil van Dijk kom tilbake til Liverpool denne sesongen og har ikke scoret noen mål, men styrken til laget er åpenbart at han har vært et mer effektivt forsvar.

Memphis Depays prestasjoner på landslaget er fortsatt veldig gode, så vil Barcelona stå opp igjen på grunn av ham? Siden Memphis Depay tok på seg FC Barcelona drakt, ​​har han scoret 3 mål for laget. Barcelona er for tiden rangert som 9. på La Liga, og lagets rekord er 3 seire, 3 tap og 1 uavgjort. Dette er den første sesongen Barcelona forlater Lionel Messi. Fansen gleder seg også til nye fremragende spillere som kan støtte laget.

Kundenes favoritt