0
dss 0
0 0NOK
Handlekurven er tom!
Forbindelsen mellom CRISTIANO RONALDO og Manchester United
09 Oct

Forbindelsen mellom CRISTIANO RONALDO og Manchester United

Ingen hadde trodd at etter at 36 år gamle CRISTIANO RONALDO hadde brukt fotballdrakt Manchester United på nytt, ble han faktisk lagets månedens ære. CRISTIANO RONALDO scoret 3 mål i Premier League og 2 mål i Champions League. CRISTIANO RONALDO har vunnet denne æren igjen etter 13 år. Han er veldig glad for å kunne gjenvinne seg selv i god stand i Manchester United.

CRISTIANO RONALDO vant æren av månedens spiller i september, noe som også direkte gjenspeiler at Manchester Uniteds resultater ikke har blitt forbedret effektivt i disse årene. Etter at CRISTIANO RONALDO forlot Manchester United det året, har laget lett etter en enestående spissspiller å bytte ut. På grunn av forskjellige faktorer mellom spillerne har Romelu Lukakus tilslutning dessverre ikke blitt gjenbrukt av treneren. Senere i løpet av de siste årene dukket Manchester United opp en mengde unge spissspillere, men deres styrke kunne ikke nå en stabil tilstand.

CRISTIANO RONALDO vender tilbake til Manchester United og føler at ingenting har endret seg. Han har fortsatt på seg fotball drakter nr. 7. Fra hendelsen til CRISTIANO RONALDO kan det ses at utviklingen i Manchester United har stoppet de siste årene, og laget har ikke gjenvunnet mesterskapets ære i Premier League og Champions League. Så kan retur av CRISTIANO RONALDO endre situasjonen? Vil Manchester United bruke all sin energi på en 36 år gammel spiller?

Kundenes favoritt