0
dss 0
0 0NOK
Handlekurven er tom!
Lionel Messi og Antoine Griezmann scoret begge sine første mål i Champions League
30 Sep

Lionel Messi og Antoine Griezmann scoret begge sine første mål i Champions League

Lionel Messi og Antoine Griezmann scoret begge sine første mål i Champions League. Denne sesongen bruker de henholdsvis fotballdrakt Paris Saint-Germain og Atlético Madrid drakt. Både Lionel Messi og Antoine Griezmann ble gitt opp av FC Barcelona i sommer. De ble ikke sammen i sitt elskede lag. FC Barcelonas hensynsløse forlatelse av spillere har resultert i at laget nå står overfor en fryktelig rekord. FC Barcelona tapte begge rundene i UEFA Champions League, og de er for tiden rangert sist i gruppen med null poeng.

Dette er FC Barcelonas verste start i gruppespillet i Champions League på mer enn et tiår. Laget har ikke scoret noen mål, men har allerede sluppet inn 6 mål. FC Barcelona er bestemt til å oppleve en tragisk situasjon i år. Hvem kan redde dette flotte laget? Begge La Liga -lag trakk seg fra sin strålende periode i Champions League, og nå er de ikke lenger de beste lagene til å konkurrere om den siste tittelen.

I denne runden tapte Real Madrid også mot sheriff Tiraspol, lagets prestasjoner var veldig gjennomsnittlige. Laget med den mest konsistente prestasjonen i Champions League denne sesongen er fortsatt Bayern München. For tiden har de scoret 8 mål og 0 sluppet inn. I denne runden slo Juventus Chelsea 1-0 for å bli det mest fokuserte temaet. Juventus presterte ikke bra i Serie A, men de har allerede vunnet en seiersrekke i Champions League.

Kundenes favoritt