0
dss 0
0 0NOK
Handlekurven er tom!
Napoli ble det eneste laget som opprettholdt en full seier
06 Oct

Napoli ble det eneste laget som opprettholdt en full seier

De store fotballigaene har blitt holdt i en måned, og styrken til mange lag har endret seg. Etter disse kamprundene er Serie A Napoli den siste som beholder en seiersrekke. Napoli opprettholdt en seiersrekke på 7 kamper, med 18 mål og 3 innrømmet. Denne blå fotballdrakt Napoli barn representerer alltid Diego Maradonas minne, og det er på tide at laget starter en strålende æra igjen.

Diego Maradonas død i fjor ga Napoli stor sorg. Til slutt brukte laget et vinnende spill for å sørge over den store spillerenes innsats og harde arbeid. Etter at Diego Maradona forlot Napoli det året, trakk laget også sin fotball drakter nr. 10. Napoli legger stor vekt på Diego Maradonas bidrag, og laget takker denne spilleren oppriktig for hans bidrag.

Etter Diego Maradonas sørgelige avgang, valgte Napoli å reise seg igjen. Styrken til mange lag i Serie A har blitt bedre denne sesongen. Kan Napoli fortsette å opprettholde seiersgleden? Forrige sesong slo Inter Milan Juventus 9 -mesterskapsrekorden på rad, Serie A er bestemt til å sette i gang en annen endring i fotballhistorie og kultur.

Kundenes favoritt