0
dss 0
0 0NOK
Handlekurven er tom!
Premier League Chelsea mot Manchester City
25 Sep

Premier League Chelsea mot Manchester City

I Premier League-sesongen 2021-2022 scoret Chelsea, Liverpool og Manchester United 13 poeng på 5 runder. Alle tre lagene har vunnet fire kamper og uavgjort. Chelsea og Liverpool slapp begge inn et mål. Chelsea rangerer midlertidig først i Premier League, og motstanderen i neste kamp er Manchester City.

Sist gang Chelsea og Manchester City møttes var i UEFA Champions League -finalen. Hvordan ender de i Premier League denne gangen? Kevin De Bruyne gleder seg til starten av dette spillet. Han ble byttet ut halvveis i den siste kampen på grunn av et øye -blåmerke. Nederlaget i UEFA Champions League -finalen var et stort slag for Kevin De Bruyne, som så pokalen foran seg, men bommet på muligheten.

De siste årene har fotballdrakt De Bruyne barn blitt elsket av fans over hele verden, og hans enestående prestasjon har erobret hjerter til alle publikum. Kevin De Bruyne håper veldig på å bruke fotballdrakt Manchester City for å vinne Champions League-trofeet, men dessverre har laget tapt i semifinalen igjen og igjen. Chelseas samlede styrke i den nye sesongen er bedre og mer stabil enn forrige sesong, så det er ikke lett for Manchester City å vinne kampen.

Kundenes favoritt