0
dss 0
0 0NOK
Handlekurven er tom!
Real Madrids to høyt betalende spillere
20 Nov

Real Madrids to høyt betalende spillere

For tiden er det en annen spiller i Real Madrid som har en enorm lønn og ikke har spilt mange kamper. Han er Eden Hazard. Real Madrid har til hensikt å selge Eden Hazard i vintersigneringene, men spillerne var ikke enige i lagets ordning. Nå er de to best betalte spillerne i Real Madrid blitt ubrukelige talenter, og de er begge villige til å bli i laget og ikke gå. Både Eden Hazard og Gareth Bale kom til Real Madrid for mer enn 100 millioner euro før, men hvorfor er de begge sånn?

Siden Eden Hazard tok på seg fotballdrakt Real Madrid, har prestasjonene falt betydelig og kroppen har vært i en tilstand av restitusjon. To år senere scoret Eden Hazard bare 4 mål på 37 opptredener i Real Madrid. Sammenlignet med Eden Hazards prestasjon i Lille OSC og Chelsea, er prestasjonen hans i Real Madrid virkelig forferdelig. Eden Hazard har nå blitt en annen byrde som Real Madrid ikke kan bli kvitt. Hvis laget ønsker å bygge seg opp igjen, må de først forholde seg til disse høytbetalte spillerne.

Gareth Bale er nesten ute av tiden på lån til Tottenham Hotspur, og han må kanskje tilbake til Real Madrid. Siden Gareth Bale tok på seg Tottenham Hotspur drakt har mentaliteten hans blitt mye bedre, men styrken hans kan virkelig ikke sammenlignes med tidligere. Stilt overfor Gareth Bales nåværende evner, vil ikke Tottenham Hotspur lenger vurdere å kjøpe ut ideen hans. Gareth Bale har det siste året av kontrakten sin med Real Madrid. Vil han fortsette å velge fotballkarrieren?

Kundenes favoritt