0
dss 0
0 0NOK
Handlekurven er tom!
VfL Wolfsburg lærer av mislykkede kamper
08 Oct

VfL Wolfsburg lærer av mislykkede kamper

Etter at VfL Wolfsburg tapte to runder i Bundesligaen, falt laget til femteplass. Da VfL Wolfsburg møtte TSG 1899 Hoffenheim og Borussia Mönchengladbach, tapte de begge 3-1 for sine motstandere. I UEFA Champions League -gruppen gjorde VfL Wolfsburg uavgjort med motstandere i begge kampene, og laget ligger for tiden på tredjeplass i gruppen. Dette er første gang VfL Wolfsburg forbereder seg på å spille mot de to store ligaene, så de er fortsatt ikke helt forberedt.

Potensialet til VfL Wolfsburg eksisterer fortsatt, men spillerens styrke er fortsatt ikke stabil nok. Den samlede styrken til laget har ikke nådd et bestemt nivå, så det er vanskelig for dem å arrangere de to store ligaene når spillerne fortsatt beholder den sterkeste styrken. Dette er første gang at fotballdrakt VFL Wolfsburg har dukket opp i Champions League, så lagets erfaring i mange aspekter er litt utilstrekkelig.

VfL Wolfsburg har ikke like sterke spillere som de berømte lagene, de stoler bare på styrken til lagene. Etter at VfL Wolfsburg tapte påfølgende kamper, gjorde både treneren og spillerne en grundig anmeldelse. De håper at fotball drakter deres kan delta i flere kamper, ikke begrenset til Bundesliga. Laget kan lære av det mislykkede spillet å stå opp igjen, da vil de definitivt bli et sterkere lag i fremtiden.

Kundenes favoritt